CrossFit Seyst Team


Ons team

Arnold

Arnold

the Canadian Bear

Over Arnold is samen met Deborah de eigenaar van CFS. In 2013 is Arnold vanuit zijn passie voor CrossFit zijn eigen Box gestart. Met zijn interesse voor de medemens en zijn eigen toegankelijkheid heeft hij door de jaren heen een hele loyale, gezellige en hardwerkende community om zich heen gebouwd. Zijn passie is om mensen het beste uit zichzelf te halen door hard te werken aan de kwaliteit van bewegen en de kwaliteit van het leven. Als headcoach is hij verantwoordelijk voor de lesprogrammering. Hij geeft de Introductielessen en reguliere workouts.

Deborah

Deborah

Mama Bear

Over Deborah is samen met Arnold de eigenaar van CFS. Deborah is de steun en toeverlaat van Arnold en is sinds 2015 actief als CrossFit Coach. Nadat ze het onderwijs achter zich had gelaten heeft ze ontdekt dat ze een passie heeft voor mensen bij wie de drempel hoog ligt om te beginnen en vooral door te zetten met CrossFit. Je komt Deborah tegen tijdens de Introductielessen, de Getting Stronger-lessen en de reguliere workouts.

Christel

Christel

the Teacher

Over Christel is sinds begin 2018 actief als CrossFit Coach. Daarnaast heeft zij een 17,5 jaar ervaring in het onderwijs. Haar kennis wordt nu ingezet bij de ontwikkeling van CrossFit Seyst. Zij heeft een passie voor Gymnastics. Christel draait o.a de vroege reguliere workouts en is verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Taco

Taco

the Scientist

Over Taco is sinds zijn 16e actief als trainer en zet sinds 2017 zijn trainers capaciteiten in als CrossFit Coach. Hij heeft een achtergrond in de Atletiek en de Bewegingswetenschappen. Je komt Taco tegen tijdens de Mobility Specialties, Endurance Specialties en de reguliere workouts.

Tim

Tim

the Beardy Tukker

Over Tim is al jaren actief als sportinstructeur. Hij heeft veel ervaring op het gebied van Outdoor en Bootcamp instructeur, en is inmiddels al een aantal jaren CrossFit Coach. Zijn passie ligt op alles te maken heeft met gymnastics. Je komt Tim tegen tijdens de Gymnastics en Callisthenics Courses en de reguliere workouts.

Sean

Sean

the South African Lion

Over Sean is sinds zijn 17e actief binnen de CrossFit wereld. Eerst lag zijn focus op zijn eigen ontwikkeling als atleet en wist zichzelf te kwalificeren voor de CF Regionals. Daarna is hij zich gaan specialiseren in Olympisch gewichtheffen en zijn ontwikkeling als Personal Trainer/Coach. Sean geeft de Olympic Weightlifting Courses en coaches de Specialized Groups.

Mary

Mary

the Box Dog

Over Mary is onze CrossFit Box Dog. Als puppy vervult ze deze rol met verve door iedereen een aanmoedigende of troostende knuffel te geven. Haar passie is spelen, eten, wandelen en slapen. In de toekomst wil ze haar focus verleggen op het knuffelen, box jumps en burpees. Je komt Mary tegen tijdens vele workouts en dan voornamelijk tussendoor wanneer zij beweging nodig heeft.

E-mailen
Bellen
Instagram