CrossFit Seyst Team


Ons team

Arnold

Arnold

the Canadian Bear

Over Arnold is samen met Deborah de eigenaar van CFS. In 2013 is Arnold vanuit zijn passie voor CrossFit zijn eigen Box gestart. Met zijn interesse voor de medemens en zijn eigen toegankelijkheid heeft hij door de jaren heen een hele loyale, gezellige en hardwerkende community om zich heen gebouwd. Zijn passie is om mensen het beste uit zichzelf te halen door hard te werken aan de kwaliteit van bewegen en de kwaliteit van het leven. Als headcoach is hij verantwoordelijk voor de lesprogrammering. Hij geeft de Introductielessen en reguliere workouts.

Deborah

Deborah

Mama Bear

Over Deborah is samen met Arnold de eigenaar van CFS. Deborah is de steun en toeverlaat van Arnold en is sinds 2015 actief als CrossFit Coach. Nadat ze het onderwijs achter zich had gelaten heeft ze ontdekt dat ze een passie heeft voor mensen bij wie de drempel hoog ligt om te beginnen en vooral door te zetten met CrossFit. Je komt Deborah tegen tijdens de Introductielessen, de Getting Stronger-lessen en de reguliere workouts.

Christel

Christel

the Teacher

Over Christel is sinds begin 2018 actief als CrossFit Coach. Daarnaast heeft zij een 17,5 jaar ervaring in het onderwijs. Haar kennis wordt nu ingezet bij de ontwikkeling van CrossFit Seyst. Zij heeft een passie voor Gymnastics. Christel draait o.a de vroege reguliere workouts en is verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Tim

Tim

the Beardy Tukker

Over Tim is al jaren actief als sportinstructeur. Hij heeft veel ervaring op het gebied van Outdoor en Bootcamp instructeur, en is inmiddels al een aantal jaren CrossFit Coach. Zijn passie ligt op alles te maken heeft met gymnastics. Je komt Tim tegen tijdens de Gymnastics en Callisthenics Courses en de reguliere workouts.

E-mailen
Bellen
Instagram