CrossFit Seyst

CrossFit Seyst is ontstaan uit de passie en visie van de eigenaar Arnold le Grand. In 2008 kwam Arnold in aanraking met CrossFit. Als geëmigreerde Canadees las hij een artikel in een Canadese krant over de toen nog jonge sport, CrossFit. In jaren die volgden verwerkte hij meer en meer CrossFit in zijn Personal Trainingen tot hij in 2013 de stap zette om een eigen CrossFit Box (Affiliate) op te zetten. CrossFit Seyst was geboren. In de jaren die volgden heeft de identiteit van CrossFit Seyst vorm gekregen en is het uitgegroeid tot een Box met ruim 250 leden.


CrossFit Seyst bestaat uit 4 kernwoorden:

1.     Barbarian

2.     Tribe

3.     Celebrate

4.     Sweat


1. Barbarians

Een Barbarian is een mens zonder poespas, zonder gedoe, zonder ‘kijk mij een’. Het is puur, eerlijk, betrouwbaar en een beetje rauw. Iemand waar je op kan bouwen en wie komt helpen wanneer je het nodig hebt.


2. Tribe

Een Tribe is een groep mensen die elkaar soms bijna als familie beschouwd. Wanneer iemand hulp nodig heeft staat men voor elkaar klaar en men heeft vooral veel gezelligheid samen. De CrossFit Seyst Tribe bestaat uit mensen die heel hecht zijn en buiten de training om vrienden zijn, mensen die vooral voor de gezelligheid tijdens de training komen en uit mensen die opleven tijdens activiteiten. Een barbecue, een borrel, een uitje, een (team) competitie, de CrossFit Seyst Tribe doet het allemaal en je bent vrij om te komen (of niet).


3. Celebrate

Elke sportieve verbetering en elke levensgebeurtenis mag en moet gevierd worden. We werken allemaal hard voor sportieve prestaties en levensgebeurtenissen dat het goed is om dit te vieren. Gepaste trots zonder ego, ‘humble but proud’ zoals het in het Engels heet.


4. Sweat

Sportieve prestaties komen niet zonder zweet. Hard werken, elke week weer, resulteert in verbeteringen. Zweet is nodig om sterker en fitter te worden. Samen werken we hard en dus zweten we allemaal. 

CrossFit Seyst wil jou helpen een gezonder mens te maken door middel van CrossFit. We focussen op goed bewegen, hierdoor blessurevrij sporten en pas hierna kijken we naar de intensiteit: “Mechanics, Consistency and then Intensity”
We besteden aandacht aan voeding en ontspanning. De samenwerking tussen Voeding, Ontspanning en Training is bijzonder sterk. Samen vormen ze de basis voor jouw Fitheid en is het belangrijk om aan alle drie de componenten te werken. CrossFit Seyst heeft expertise op alle drie de gebieden en heeft een netwerk van specialisten op deze gebieden. 

E-mailen
Bellen
Instagram